2018 O2 Aréna Depeche Mode

2018 O2 Aréna Depeche Mode

My, žáci 1. A food designu, pražská O2 Aréna a DEPECHE MODE

Také tomu nemůžete uvěřit? Zní to pohádkově, ale fakt je to pravda. Byli jsme pozváni ke spolupráci na přípravě rautu v O2 Aréně v Praze při koncertu skupiny DEPECHE MODE. Tak slavnou skupinu zná snad každý. Depeche Mode jsou kult a i tentokrát to nebylo jinak a sázeli hit za hitem.
Raut byl obrovský a atmosféra fantastická.
Plánovali jsme, připravovali a nacvičovali jsme domluvené pokrmy. A dobrá příprava se vyplatila. Mimořádně veliký byl i zájem návštěvníků. A jak by ne, když jsme připravovali samé „mňamky“. Konfitovaná kachnička s červeným zelím a jablky v bramborovém lokši, rolka z králíka s krupetem, se zeleninou a s pyré z dušeného zelí, smrkový nanuk v mléčné čokoládě s oříšky. A to zdaleka nebylo všechno. Všechny pokrmy nejen že dobře vypadaly, ale také báječně chutnaly. A krom těchto skvělých pochoutek jsme ještě viděli mnoho celebrit kulturní scény. Jakub Kohák je fakt borec!
Všichni nás chválili a vyjadřovali nám uznání. Už se moc těšíme na další akci, která nás čeká. A bude to neméně zajímavé, protože se sejdeme v hotelu Alcron s hvězdou kuchařského nebe – Romanem Paulusem. A zase vám o tom napíšeme.
Mějte se nadstandardně skvěle a zas někdy příště AHOJ!

[Gallery not found]